مشاوره حقوقی رایگان - ترکیدگی لوله

1_ایا همسایه بالا اجازه دارد ترکیدگی لوله خود را از طبقه پایینی درست کند؟ به علت اینکه لوله به پایین نزدیکتره.
2_ اگر همسایه پایین در حال درست کردن لوله خود وسط کندن دیوارش تازه متوجه بشه لوله همسایه بالا ترکیده.بدون اطلاع دادن خودش درست کنه. بعد سه سال خسارت بخواد. معقوله؟؟

پاسخ ها :

محسن امیری نژاد بهرامی

جناب آقای محسن امیری نژاد بهرامی :

سلام درصورتی باعث ورود خسارت به وی می شده و تاخیر منجر ب ورود خسارت بوده اره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طبقه خود تعمیر کند در مورد سوال دوم بله میتوانید مبالغی که خرج کردید وصول کنید