مشاوره حقوقی رایگان - طلب چک 50 میلیونی دارم محکومیت مدنی داده

سلام خسته نباشید ببخشید من از یک آقایی 50 ملیون طلب دارم رفتم شکایت کردم بعد الان قاضی حکم محکومیت مدنی به وجه نقد داده اما مهلتی که دادگاه داده تمام شده الان این آقا رفته دادخواست تقسیط بندی داده گفته من بیکارم هیچ اموالی ندارم و زندگیم با یارانه اداره میکنم در صورتی که مغازه پلاسکویی داره اما رفته جواز کسب و قولنامه مغازه به نام همسرش گرفته یک پراید داره و قولنامه اجاره خونه و ماشین هم زده به نام خانومش ممنون میشم راهنمایی کنید چیکارکنم جلو اقساطی کردن بگیرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با قطعی شدن اعسار شما چاره ای جز دریافت اقساط ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در جلسه شرکت کنید و تمکن اورا اثبات کنید