مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو و عدم انتقال سند

باسلام
اینجانب درسال 91خودرویپژو405 ازبنگاه ازیک معامله گرخریدم که بادروغ 2ملیون ازمن بیشترگرفت ودرمبایه نامه قیدشدچکی ازمن 1ملیون وسندخودرونزدبنگاه تا انتقال سندباقی میماند، ضمناکارت خودرومفقوداعلام شدوبیمه نامه راهم2روزبعدفروشنده به بهانه ای ازمن گرفت،باایشان قرارداشتم که یکساعت قبلش بدلیلی بمدت 7،6ماه بزندان افتادم چون سال گذشت وخودروگرانترشدایشان موجب اذیت وترس خانواده ام وحتی جعل هویت وتحت فشارگذاشتن خانواده برای بازپس گرفتن خودرو رافراهم آوردند، پس ازآزادی به ایشان تناس واظهارداشتم که وکالت جدیدی بگیرد(خودروبنام دیگری بود) ومن هم 1ملیون بدهی وپول وکالت دوم ودیرکرد7،6ماهی که نبودم را فراهم ومیدم، که ایشان باهمان وکالت باطل واینکه بپول نیازداردمن 1ملیون روبدم که او وکالت ازصاحب قبلش گرفته وبمن بده که من ممانعت کردم وگفتم درمحضر پس از انتقال کامل من بدهی رومیدم ولی اوفحاشی وسند راپاره کردورفت وتابحال تقاضای پول بیشترواذیت کرده اکنون خودرو2/5ساله درپارکینک است واوهم باگرانشدن خودرو هرگزکاری نمیکند، حال سوالم اینه درصورت شکایت آیا چه مبلغی باید بابت بدهی عرض شده پرداخت کنم. خیلی ممنون والتماس دعادارم شرمنده. عزت زیاد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مشاوره تلفنی بهتر میتوان در این رابطه نظر داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مبلغ تعیین شده را پرداخت کنید و با اثبات بیع الزام به تحویل مبیع را بخواهید