مشاوره حقوقی رایگان - تكليف مهريه و نفقه زوجه بعد از طلاق بدليل يكي از آن موارد ١٢ گانه

سلام، دادخواست الزام به تمكين زوج بر اساس مدارك و شواهد و قرائن رد شد و عدم پرداخت نفقه بيشتر از 6 ماه به زوجه نيز براي قاضي اثبات گشت، حال زوجه به دليل عسر و حرج قيد شده قصد تقاضاي طلاق به دادگاه دارد، با توجه به توضيحات 1- آيا دادگاه به تقاضاي طلاق از طرف زوجه به نفع ايشان راي مي دهد؟ 2- مهريه و نفقه كه به مرحله ي اجرام احكام رسيد، آيا دادگاه همچنان به پرونده مهريه و نفقه رسيدگي مي كند و حق و حقوق زوجه محفوظ است؟ 3- آيا اين مورد تقاضاي طلاق از طرف زوج ربطي به پرونده مهريه و نفقه دارد؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام پرونده طلاق ربطی به پرونده مهریه و نفقه نداره ..آنها دینی هست که بر ذمه شما مستقر شده و باید پرداخت کنی

یک وکیل

1- احتمالش زیاد است 2- حقوق مالی ناشی از اجرای حکم زوجه محفوظ است 3- در صورت درخواست طلاق از طرف زوج ، وی مکلف است قبل از اجراي صیغه طلاق ، حقوق مالی زوجه را تأدیه و یا رضایت وی را جلب و یا حکم قطعی تقسیط یا اعسار از پرداخت محکوم به خود را به سردفتر طلاق ارائه نماید .