مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با عرض سلام و وقت بخیر
من یک واحد آپارتمان در یک‌مجتمع خریداری کرده ام که در سند نوشته شده دارای یک واحد پارکینگ و قید شده پارکینگ واحد ام.هر چند نام گذاری نشده و مشخص نیست واحد ام کدام است. راه پله ما هشت واحد ولی دارای 6 پارکینگ است . همسایه های قدیمی اصرار دارند که در سند همه ی ما ذکر شده پارکینگ داریم و ما را مجبور به قرعه کشی در استفاده از پارکینگ میکنند تا همه به نوبت از پارکینگ ها استفاده کنند.
آیا چنین چیزی امکان دارد که علی رغم وجود شش پارکینگ ، در سند هر هشت خانه پارکینگ ذکر شود؟ آیا می‌توانم از ثبت اسناد برگه تایید و مشخص کننده ی محل دقیق پارکینگ را بگیرم ؟