مشاوره حقوقی رایگان - داوری طلاق

سلام، ممنونم از پاسخگوییتون،
من و همسرم هر دو داور معرفی کردیم،داور همسرم(زوج)پدرشون هستن، ولی الان برگه ی عدم سازش رو همسرم و داورش امضا نمیکنن، اصلا هم نمیان برای صحبت و داوری، با وجود اینکه من حق طلاق رو دارم الان باید چیکار کنم؟ راه دیگه ش چیه وقتی نمیان صحبت کنن یا عدم سازش رو امضا کنن؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.نظریه داور خویش را درمهلت به دادگاه تقدیم کنید و درصورت عدم وصول نظریه داور ایشان ، دادگاه راسا تصمیم مقتضی را صادرمیکند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت در طلاق دارید نیازی به اینها نیست به صورت توافقی طلاق بگیرید