مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

سلام خسته نباشین
بنده زوج هستم به مدت یک و نیم سال هست که نامزدم بعد از یکسال نامزدم درخواست طلاق تواقفی کرد بعد از اینکه ابلاغیه اومد من لایحه دادم دادگاه قبل از شروع جلسه اول قرار ابطال آنرا صادر کرد بعد از 20 روز مهلت اعتراض هنوز اعتراصی ندادند و یک پرونده جدید بعنوان طلاق بخواسته زوجه تشکیل داده اند. نامزدم توی فضای مجازی تهدیدم کرده که طلاق ندم با دعوا طلاقشو میگیره و چندبار به خونمون زنگ زده که حرفهای بی ربطی زده
1- منظور از طلاق به درخواست زوجه چیه؟
2- زوجه بنده هنوز باکره هست که 114تا سکه که نصف آن عندالاستطاعه می باشد و من خودم بیکار هستم و ماشین دارم که اونم توقیف هست که مسافرکشی میکنم. مهریه زوجه بنده چقدر میشه؟
3- اگه من توی دادگاه بگم نمیخوام نامزدم رو طلاق بدم میخوام باهاش زندگی کنم بنظرتون رای چطوری میشه؟
4- از پیامهای که فرستاده به من اسکرین شات گرفتم آیا اونا به دادگاه ارایه بدم؟
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

طلاق یک طر فه می باشد وچون حق طلاق با زوج است سخت صورت می گیرد سوالات زیاد است با وکیل مشورت کنید .تا راهنمایی درست شوید

یک وکیل

سوالات تان متعدده از حيث حقوقي بغلسخ هاي مختلف دارند
١- به تقاضاي زوجه يعني طلاق يك طرفه كه - با مخالفت زوج روبرى ميشه
٢-مهريه ايشان چنانچه بتوانند راي طلاق و بگيرند نصف خواهد شد
٣- اگر دلايل و مستندات دادگاه پسند حقوقي نداشته باشند راي طلاق صادر نميشه

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود .‌‌..
در خصوص سوالات متعدد شما باید عرض بشه که
1- طلاق از سمت زوجه یعنی زوجه خواهان طلاق میباشد
2- در صورت باکره بودن زوجه نصف مهریه به ایشون تعلق میگیره و از اونجایی که شما توان مالی ندارید ، با دادخواست اعسار (عدم توانایی پرداخت) معسر شناخته شده و به صورت اقساطی پرداخت مهریه رو انجام میدین
3- طلاق از سمت زوجه به سختی صورت میگیره
4- نیازی به ارائه اسکرین شات ها به دادگاه نیست