مشاوره حقوقی رایگان - دوستی دختر و پسر

با سلام من حدود سه ماهه با یه دختری اشنا شدم که قرار بر ازدواج گذاشتیم ولی طبق چیزی که از اطرافیانم متوجه شدم دختره گذشته خوبی نداره و به درد ازدواج نمیخوره
حالا نظرم عوض شده نمیخوام ازدواج کنم ولی پدر دختره اصرار داره که ما ازدواج کنیم و هرروز داره میاد در منزل ما داد و بیداد.
طبق گفته پدر دختره گفته مگه ما مسخره توییم قرار ازدواج بزاری و مارو دور سرت بگردونی حالا بخوای بگی نه نمیخوام.
رابطه من و دختره درحد دوستی و اشنایی بوده فقط رفت و امد صحبت بدون هیچ رابطه ای
حالا پدر دختره میگه میرم ازت شکایت میکنم و زندگی تو سیاه میکنم.
ایا میتونه کاری بکنه یا خیر؟ و یا ایا من میتونم برم شکایت کنم ازشون بخاطر اینکه هی مزاحم خودم و خانوادم میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از پدر دختر بابت مزاحمت شکایت کنید