مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

با سلام
من تو خونه شوهرم زندگی میکنم تمکین میکنم ولی از همون زمان ازدواج خوردو خوراک به میزان حداقل تهیه میکرد و پوشاکم خیلی به ندرت برام میخرید ولی بعد از اختلافاتمون دیگه به طور کلی از خرید مایحتاج من شونه خالی میکنه خرید خونه رو از همون حداقل هم کاهش داده اوایل چون بدهی داشت رعایتش میکردم ولی بعد از تموم شدن بدهی ازش خواهش کردم مبلغی برام ماهانه بده که بتونم نیازمو برطرف کنم ولی قبول نمیکنه خیلی تو فشارم. لطفا راهنماییم کنین چگونه میتونم حقمو بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر قصد ادامه زندگی مشترک زناشویی با همسرتان را دارید ، سوختن همچون پروانه دور شمع و ساختن خیلی بهتر از به جان خریدن مشکلات ناشی از مطالبه نقدی نفقه و متارکه و طلاق است مگر زندگی مشترک غیر قابل تحمل شود که بحث علیحده دیگری است و حق مطالبه حقوق شرعی و قانونی خود را دارید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نفقه شامل خوردو وخوراک وپوشاک و...به قدر نیاز است که اگر این قدر تهیه می شود.هیچ ولیکن به نظر می رسد بهتر از از راه دوستی ومهرورزی با همسرتان بتوانید خواسته خود را تعمیم بدهید.یاالله