مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو

یا سلام و وقت بخیر ما خودرو رو به نمایشگاه فروختیم بعد گفتن برای تکمیل مراحل فروش خودرو ببریم تعمیرگاه قرار بر این شد اگر نیاز به تعمیر داشته باشه هزینه بر عهده ما هست بعد از معاینه خودرو سیلندر خودرو خراب بود بعد از راه قانونی اقدام به تعویض کردیم ولی حالا خریدار میگه خودرو رو به مبلغ قرارداد نمیخواد ما هم نمیدونستیم که ماشین ایراد داره بعد از برطرف کردن ایراد زیر قرارداد میزنه ازتون راهنمایی می خواستم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

درواقع خریدار سخن غیر منطقی نمی گوید معامله بر اساس خودرو سالم انجام شده اما اکنون خودرو دارای تعویض یک قطعه مهم هست بنابراین قیمت باید اصلاح شود