مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک به مستاجر

باسلام وقت بخیر من یک خونه ای رهن کردم به مبلغ 170 میلیون 130 میلیون پرداخت کردم موند 40 میلیون دیگه مونده املاک میگه دوهفته طول کشیده از موعد پرداختی پول رهن باید کرایه یک ماه پرداخت کنی اگر پرداخت نکنی معامله فسخ از نظر من 130 میلیون هروقت ما بخواهیم بهت میدیم خوت میدونی میگه قانون همین رو میگه و میگه این 40 میلیون اگر واریز نکنی بیشتر باید کرایه بدی و به من هم هنوز خونه رو تحویل نداده و خونه تحویل نداد به من میگه پول رو کامل بده خونه بهت تحویل بدم مرسی بابت پاسخ گویی

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر حق فسخ پیش بینی نشده باشد نمیتواند فسخ کند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر حق فسخ ویژه ای قید نشده باشه قرارداد قابل فسخ نیست اما عدم پرداخت مبلغ ودیعه هم مانع تحویل ملک به شما خواهد شد.
با توافق موضوع را حل کنید