مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کاری

با سلام و خسته نباشید من یک سال هست که با برادرم شریک هستم همه ی سرمایه و ماشین از من است و برادرم هیچ سرمایه ای نیاوردن. در مورد کار هم من هم مشتری بیشتری دارم و هم بیشتر بلد هستم و کار هم بیشتر انجام میدم. حالا به اختلاف خوردیم و میخواهیم جدا بشیم . برادرم مدعی شده که سهم نصف نصف میخان به نظر شما درسته یا نه؟سود چه طور باید سود تقسیم بشه کسی سرمایه گذاری می‌کنه معمولا چند در صد سود بهش تعلق میگیره. هیچ قراردادی بینمون نبودهاست. ممنون

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بستگی به قراردادتون داره.اگر قرارداد نباشه کارشناس میتونه بسته به فعالیت هر کدوم،دستمزد رو تعیین کنه

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر تمام سرمایه برای شما بوده است در واقع شراکتی در ماشین آلات ندارید و صرفاً در کار و تولید شریک هستید بنابراین بسته به میزان تخصص و فعالیت شریک باید درصدی تعیین شود که ان درصد قطعاً 50 درصد نخواهد بود.
البته توافق بهترین راه حل در مواردی است که قرارداد وجود ندارد.