مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز دیوار چین و تیره بتنی به درز انقطاع

باسلام
ملک کنار دستی ما یکی دوسال پیش 4طبقه پیلوت وزیرزمین ساختن،،الان ماهم شروع به ساختن ملک خودمان کردیم بعدر از خاک برداری متوجه شدیم ملک همسایه درز انقطاع که جا گذاشته،از سقف دوم تیرساختمان ده سانت آمده تو حریم ما ،ویا وال پستی که اجرا کردن از ستون 5 سانتی متر بیرون زده،ودیوار چینی زیر زمینش ،آجر ها ده سانت از ستون زده بیرون به سمت حریم ملک ما،درخواست تامین دلیل دادم ومیخوام شکایتش کنم،خواستم نظر شما رو در رابطه بدونم وکمکم کنید تشکر میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.
اگر پاسخگو نبودند می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید.
.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز موضوع در تخصص کارشناسان و مهندسین عمران می باشد