مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام بنده و همسرم دچار اختلاف شده ایم و ایشان قصد طلاق دارند. لازم به ذکر است ایشان بدون اجازه از منزل خارج شده اند.
در قسمت صداق سند ازدواج مهریه ایشان 63 سکه بهار آزادی به همراه 18 مثقال طلای 18 عیار ثبت شده است که در ادامه قید شده است طلا ها به اقرار زوجه نقدا خریداری و تحویل ایشان شده است. همسر بنده نیز امضا کرده اند.
در صورتی که بنده نصف این مقدار را خریداری کرده ام.
آیا ایشان می تواند درخواست مابقی طلاها را نماید؟
با وجود این که تایید کرده اند که چهل مثقال را تحویل گرفته اند

پاسخ ها :

یک وکیل

همسر شما در سند رسمي ازدواج اقرار داشتن كه ١٨ مثقال و تحويل گرفتن
خيلي مشكل و دور از ذهن بنظر ميرسه ادعا ي خلاف مطرح كنن
مگر اينكه مدارك و دلايل قابل قبولي ارائه دهند با تعرفه شهود ثابت كنن امضاء و اقرار يا متن سند .....صرفا ناظر بر بخشي از موضوع بود ه
نكته: شما از نظر شرعي كماكان مسول هستيد تا باقيمانده را عليرغم اظهارات همسرتان به ايشان بپردازيد

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اگر امضا نمودند از این مورد به نفع خود استفاده کنید