مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی فروش خودرو

سلام ماشین وانت مزدا دارم 2ماه پیش پدر خانمم فروخته درحالی که من ایران نبودم پیغام فرستادم نفروشن ولی خانمم نگفته قولنامه دستی نوشتن در ضمن وکالتی نداشته از من حالا اومدم میگم ماشینو پس بیاره کسی که خرید قبول نداره بنده چه کار کنم تا ماشینو پس بگیرم ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ماشین بنام چه کسی بوده است آیاپدرخانمتان حق امضاداشته است

پرسشگر :

سند ماشین بنام بنده هست حق امضا نداشته وکالتم نداده بودم

عادل بابایی

عادل بابایی :

میتوانید پس بگیرید اما خریدار هم میتواند از فروشنده به عنوان کلاهبرداری شکایت کند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

چنانچه بخواهید خودرو را پس بگیرید باید از پدر خانم خود شکایت کیفری مبنی بر فروش مال غیر بنمایید که البته مجازات سنگینی در انتظار ایشان خواهد بود.
حبس ،جزای نقدی،رد مال

قبل از اقدام به طرح شکایت به عواقب این نوع شکایت فکر کنید چرا که اگر رضایت هم بدهید دادگاه صرف نظر از رضایت شما حداقل یک سال حبس برای متهم در نظر خواهد گرفت.