مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی خودرو

سلام من یه ماشین فروختم شرط قید کردم هیچ گونه اعتراض و انصراف از طرف خریدارو فروشنده باقی نمیمونه و درصورت فسخ حق فسخ3ملیون چون تاریخ و مدت فسخ مشخص نکردم مشکل پیش نمیاد؟ مثلا هرموقع خریدار بعد یک ماه بگه نمیخام و فسخ3میلیون میدم ؟ قانون فسخ چند روزه هست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
اگر خیار شرط گذاشته باشید و مدت تعیین نکرده باشید هم شرط و هم معامله باطال است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قرارداد باطل است باید مدت مشخص میگردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جهت فسخ مدت معینی نشده باشد معامله باطل است