مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی

سلام ماشینم تصادف کردم، ماشین رو به صافکار انتقال دادم و صافکار جهت تعمیر ماشین مبلغ بالایی گفت، منم از پس مخارج برنمیادم، گفت ماشینت رو میخرم، به مبلغ 15 میلیون و قبول کردم، 5تومن دریافت کردم، و مابقی پس از انتقال سند و در قولنامه دستی راجب فسخ قرارداد، چیزی ننوشته شد، آیا میتوانم یک طرفه فسخ قرارداد کنم و ماشینم که صافکار تعمیر کرده، با پس دادن پول خودش، و خرج تعمیر پس بگیرم
تاریخ تنظیم قولنامه دستی 98/12/5
امضا، فروشنده
امضا، خریدار
امضا، شاهد
در قولنامه قید میباشد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مبایعه نامه مذکور اصالت دارد وبعنوان سند عادی است.یک طرفه نمی توان فسخ کرد.می توانیدبارضایت همدیگر اقاله کنید ویا اگر مغبون شدید دادخواست فسخ بعلت غبن فاحش راتقدیم کنید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

همانطور که خودتان ذکر کرده اید در مبایعه نامه راجع به فسخ مطلبی بیان نشده است.

فسخ بدون دلیل امکان پذیر نمی باشد مگر اینکه با توافق هم مجدد خودرو را از ایشان خریداری نمایید.