مشاوره حقوقی رایگان - سند محضری خودرو

سلام بنده سال 92 یک ماشین خریدم از یه شخصی که پلاک و سند به اسمشون نبود ولی یه وکالت نامه داشتن چون روز بعد رفتم و تعویض پلاک انجام شد سند کمپانی و سند محضر شخص دومم هم پیش منه چون همون سالی بود که تازه باب شده بود که برگ سبز سند رسمی هستش و خود مامور راهنمای رانندگی هم گفت نیازی به محضر نیست و مدارکی به من نداد (منظورم وکالت سند و ...) شایدم فقط وکالت تعویض پلاک بوده و منم چون کارت ماشین و برگ سبز به نامم شده بود خیالم راحت شد و برای محضر اقدامی نکردم ولی الان با وجود اینکه هر سایتی رو چک میکنم نوشته برگ سبز سند رسمی هستش ولی برای فروش خریدار میگه باید بریم سند محضری بزنیم ولی شخصی که سند محضر به اسمش هستو پیدا نمیکنم و به شخصی هم که ازش ماشینو خریدم زنگ میزنم میگه من ارتباطی باهاشون ندارم ... سوالم اینه که بهترین کاری که بنده میتونم انجام بدم چه اقدامی هستش یک دنیا ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست الزام به حضوردردفترخانه وانتقال سندخودرو بطرفیت فروشنده وایادی متعاقب ومالکی که فعلا سندبنام ایشان می باشد تقدیم کنید