مشاوره حقوقی رایگان - رای دوگانه

با سلام و عرض ارادت
در سال 89 مغازه ای را در جریان حراج از مالک خریداری نمودم و بنا بود
که قرارداد فیمابین را در محضر مالک سند بزند
که متاسفانه هر بار به بهانه ای از انجام ان طفره میرفت
در سال 90 الزام به تنظیم سند نمودم که متوجه شدم که هم زمان با شکایت ما درخواست حجر نموده و ادعا نموده که از سال 85 محجور بوده (نامبرده از سال 85تا 90 تعدادی معامله انجام داده بود)
و برای این منظور از پزشکی قانونی نامه ای گرفته مبنی بر محجوریت که در ان عنوان شده که بنظر میرسد که بیماری وی یکسال قبل از تاریخ کمیسیون (سال 90) تشدید یافته ؟ عیلرغم این اظهار نظر شعبه بدوی محجوریت وی را سال 90 (زمان دادخواست محجوریت) رای داد
تجدید نظـــــــــــــــــــر
خانواده مالک به رای صادره اعتراض نمودند در این فاصله مالک فوت نمود بعد از چند ماه تاخیر تجدید نظر رای داد که نامبرده قبل از سال 90 یعنی سال 89محجور بوده

دادخواست ابطال معامله
در سال 93 وراث مالک دادخواست ابطال معامله من و مالک را به همان شعبه که رای بدوی در خصوص محجوریت را در سال 90 اعلام کرده بود دادند
اینبار علیرغم اظهار نظر در مورد محجوریت وی در سال 90 متاسفانه در راستای رای تجدید نظر و به تبعیت از او ضمن صحه گذاشتن به رای تجدید نظر معامله ما را باطل نمود
همین و بس
سوال 1- قاضی بدوی که محجوریت را سال 90 اعلام کرده میتواند با اظهارنظر و تبعیت از شعبه تجدید نظر (محجوریت سال 89) دو جور رای دهد
یکبار محجورریت را سال 90 اعلام و بار دیگر سال 89 (همان قاضی همان موضوع دو جور اظهار نظر)
از سروران عزیز برای احقاق حق در خواست مساعدت و راهنمایی و در صورت امکان پیگیری از طرف وکلای آن موسسه را دارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.رای دادگاهی که قطعی گردید اثرحقوقی دارد لذا رای حجربدوی بعلت عدم قطعیت اثرنداشته ورای دادگاه تجدیدنظر که حکم حجربدوی رانقض وتاریخ آن رابه سال89 تغییرداذه وقطعیست ملاک دادخواست ابطال معامله می باشد .ودادگاه بدوی باید به تبعیت ازرای تجدیدنظر,اگرمعامله شما بعد ازتاریخ حجرانجام شده معامله مذکور راباطل ودرصورت تجدیدنظرخواهی ,حکم ابطال معامله شماتوسطدادگاه تجدیدنظر تایید می گردد.پس ازقطعی شدن حکم.شما دادخواست مطالبه کل ثمن معامله وغرامت حاصله راتقدیم دادگاه نمایید.