مشاوره حقوقی رایگان - طلب دستمزد از مديريت ارايشگاه

با سلام
به عنوان سيار ارايشگر در سالنى كه وقت ميدادن به مشترى در سالن حضور پيدا ميكردم و با درصد ٣٠-٧٠ كار انجام ميدادم بعد از جر و بحث با مدير سالن از دادن دستمزد كاركرد ماهيانه امتناع ميكند براى شكايت چه متنى بنويسم
و اينكه هزينه شكايت در مقابل مبلغ ناچيزى كه مدير سالن بايد بدهد چقدر است كلا ميتونم كاركردم رو از اين خانم بگيرم و اينكه من چون سيار هستم قرارداد ندارم مدت ٢ ماه هست هرز از گاه به سالن ايشون ميرم ولى مشتريا رو ميشناسم و در واتساپ كه فحش دادن و از اينكه پولى به من نخواهند داد حرف زدن

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر میتوانید پول را همینطوری بگیرید بهتر است چون هزینه شکایت بالاست واز همه مهمتر وقتگیر

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اگر شاهدداشته باشید, به صنف هم میتوانید, مراجعه واول آنجاشکایت کنید.