مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در کار

با عرض سلام. من حدود دوسال پیش تو یه شرکت ریسندگی بافندگی مشغول کار شدم و همون موقع ازمایش های طب کار را انجام دادم و هیج مشکل نداشتم . چند وقت پیش در اثر استشمام پرز مارچه ها و دود لمینه باعث تنگی نفس شدید شدم و به دکتر مراجعه کردم . دکتر گفت که دچار تنگی نفس شدید شده ام و دو هفته استعلاجی با کلی دارو و اسپری بهم داد . الان با مصرف داروها و اسمری ها بهتر شده ام ولی باید تا یه مدت طولانی اسپری استفاده کنم. به نظرتون میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

نه عزیزم ..شما فقط مشمول کار سخت و زیان آور هستید و میتونی از مزایای آن استفاده کنی

یک وکیل

سلام" در فرض سوال طرح شکایت که کاری ندارد بلکه به اخذ نتیجه مثبت از طرح شکایت و عواقب شکایت که ممکن است در این شرایط وانفسای بیکاری در جامعه منجر به اخراج شما از کار از سوی کارفرما گردد نیز بیاندیشید ! در حین کار از ابزار و وسایل ایمنی همچون لباس کار ، دستکش ، کلاه و عینک و گوشی ایمنی و ماسک استفاده نمائید تا خطرات جانی و بیماری ناشی از کار شما را تهدید ننماید.