مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه زودتر از موعد توسط مستاجر

سلام وقت بخیر اول مهر 1401 بنده آپارتمانم رو رهن و اجاره دادم مستاجر بعد از کمتر از 3 ماه تقاضای تخلیه کردند به علت دلایل شخصی . ما هم به علت مشغله کاری همسرم و عصبانیتس از دست مستاجر کلید رو تحویل گرفتیم از ایشون به علاوه پرداخت دو سوم از پول رهن و الباقی رو گذاشتیم تا پیدا شدن مستاجر جدید . آیا بنده الان میتونم خسارتی بگیرم از ایشون به عنوان اجاره بها چون سه ماهه منزلم خالیه و هیچ بنگاهی تماس نگرفته به علت شرایط ملک که برای تولیدی بیشتر مناسبه جا به جایی های شغلی کمه تو این فصل .ضمنا در قرارداد خسارت فسخ طرفین قید نشده است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد اجاره دارد با شرایطی امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید در این خصوص توافق می کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق باید عمل بشه.
اگر در زمان گرفتن کلید اعلام کرده باشید تا زمان پیدا شدن مستاجر جدید باید اجاره پرداخت بشه در این صورت قابل مطالبه است.
در غیر این صورت قابل مطالبه نمی باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی قرارداد اجاره مورد بررسی قرار گیرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله مطابق قانون شما میتوانید اجاره‌بهای تمام مدت اجاره را تا پایان دریافت نمایید به این جهت که قرارداد اجاره عقد لازم است و از ناحیه هیچ کدام از طرفین قابل فسخ نیست ولیکن به جهت آنکه مستاجر است و توانایی مالی زیادی ندارد حتی الامکان مسائل اخلاقی را فراموش نکنید درست است از نظر قانونی می توانیم دریافت نمایید ولیکن از نظر اخلاقی بهتر آن است که با ایشان مدارا نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد قرارداد تان چنین شرایطی قید شده باشد می‌توانید در غیر اینصورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر خانه تخلیه شده باشد و به شما تسلیم شده باشد امکان مطالبه اجاره بها وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرارداد فسخ یا اقاله نشده میتوانید مطالبه اجاره بها کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید قرارداد اجاره مورد بررسی قرار گیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقتی ملک را تحویل گرفتید دیگر نمی‌توانید از ایشان کرایه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد اجاره شما در این خصوص و اقداماتی که انجام داده اید می بایست مورد بررسی قراربگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر نمی توانید در این خصوص اقدامی انجام دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. زيرا قرارداد با توافق اقاله شده که شما کلید را تحویل گرفته اید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت تخلیه زودتر از موعد تخلیه شما مستحق دریافت اجرت المثل هستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

براساس قرار داد قابل مطالبه است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر صرفا بر مبنای شروط قراردادی می توانید خسارت بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خانه تخلیه شده باشد و به شما تسلیم شده باشد امکان مطالبه اجاره بها وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی فسخ را بدون قید و شرط پذیرفته اید نمی توانید خسارت بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به اینکه شما مبادرت به پرداخت رهن و ملک را تحویل گرفته اید . با توافق شما انجام شده . به نظر به نتیجه نخواهید رسید