مشاوره حقوقی رایگان - منبع درآمد پروژه عمرانی

با سلام ، در پروژه عمرانی پیمانکار اقدام به استقرار سنگ شکن در نزدیکی پروژه نموده است، و خواهان تولید مصالح برای تولید بتن در کارگاه بود و میخواد از طریق فروش مصالح به اشخاص حقیقی و با شهر های دیگر در آمد ایی کند؟
آیا میتواند تنها راه منبع درآمدش که از محل صورت وضعیت است از محل فروش مصالح سنگی ام اقدام نماید؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دوست عزیز سلام
ابتدا پاسخ دهید که سنگها برای چه کسی است؟
این سنگها در محدوده پروژه و متعلق به زمین پروژه است؟
اگر پاسخ مثبت است پیمانکار اجازه این کار را ندارد مگر اینکه در قرارداد به صراحت ذکر شده باشد

پرسشگر :

با سلام،از راهنمایی جنابعالی ممنونم
پس من اینجور متوجه شدم با فرض اینکه در طول مسیر نباشد( پروژه زیرسازی راه آهن میباشد) میتواند فروش کند ولی اگر در طول کریدور مسیر باشد و متعلق به محدوده پروژه باشد حق فروش ندارد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

عرض ادب
درست متوجه شدید
البته این به این معنی نیست که هر شخصی اجازه دارد از منابع طبیعی بدون مجوز استفاده نماید