مشاوره حقوقی رایگان - دیه بخیه چانه

سلام و عرض ادب و خسته نباشید
میخواستم بینم باتوجه به اینکه بخیه نسبت به عمق جراحت مثال حارصه و ... محاسبه میشه چانه من 18 بخیه خورده که 100 درصد نیاز به بخیه داشته و همراه با خون زیاد و حارصه نبوده الان میخواستم بدونم دیه این 18 بخیه چانه که همون دامیه محسوب میشه چقد میشه اگه ممکنه نحوه محاسبه رو روشن کنید‌.
مچکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پرداخت دیه به عمق است نه به طول.دامیه درصورت2%دیه کامل است.اگربعدبهبودی اثرش بماند علاوه بردیه مذکور,یکهشتادم دیه کامل به آن اضافه می گردد.