مشاوره حقوقی رایگان - در مورد کمپ ترک اعتیاد غیرمجاز

باسلام همسرم با رضایت خودش برای ترک به کمپی رفته همون روز اول سه نفر از کارکنان اونجا با شوهرم درگیر میشوند و اونو تا حد مرگ زدن روز بعد که حالش بد بود اونا به مقدار 100 سی سی متادون بزور به شوهرم دادن که جابه جا مرده همه کسانی که آنجا بودن شاهد هستن آیا دادگاه از ما دفاع خواهد کرد برای مرگ همسرم و شکایت از اون دونفر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
دزخواست تكيل پرونده فوت مكوك كنيد و مظنونين را همان سه نفر معرفي كنيد و قطعا درصورت مثبت بودن نظريه تشريح جسدپزشكي قانوني براي سه نفر كيفرخواست صادرومحكوم ميشوند
اعتيادشوهرتان دليل عدم پيگيري قانون نميشود