مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمپ غیر مجاز

باسلام. من الان سه ماه هست که به صورت ضرب و شتم از منزلم به یک کمپ غیر مجاز و بدون مجوز آوردند. چند باری کتک خوردم. الان هم داخل کمپ گیر هستم نباید بفهمند که من دارم شکایت میکنم .. خواهشن راهنماییم کنید. باز گوشی رو ازم میگیرن

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
برایاس ماده 583 قانون مجازات اسلامی هرکس از مقامات یا مامورین دولتی یا نیروهای مسلح یا غیر آنها بدون حکمی از مقامات صلاحیت دار در غیر مواردی که در قانون جلب یا توقیف اشخاص را تجویز نموده، شخصی را توقیف یا حبس کند یا عنفا در محلی مخفی نماید مجرم و محکوم خواهد شد .

مرجان عسکری جهرمی

سرکار خانم مرجان عسکری جهرمی :

سوالتون بسیار مبهم هست..لطفا سوالتون رو واضح تر طرح کنید.کمپ چی؟علت ضرب و شتم چیست.کاملتر توضیح دهید تا بهتر شما رو راهنمایی کنیم