مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمپ ترک اعتیاد غیر مجاز

سلام من اولین بار تمایلی رفتم به کمپ و حدود 14روز کمتر یا بیشتر یادم نیست بچه من مریض شد گفتم من رو بگذارید بروم و اون آقا نمیگذاشت برم انگار من زندانی بودم بعد من با اصرار یکی از اون ها گفت بزار بره ولی برگرد اون طرفی که نمیزاشت من رو تهدید کرد گفت نیای کاری می کنم از کارت بی کار بشی صاحب کارم اومده بود اون جا گفت من پول این آقا رو میدهم اون آقا به هوای تلکه کردن صاحب کارم من رو تهدید کرد من رفتم ولی میومدم تا یک روز رفتم به عنوان یک مهمان که برم برگردم ولی اون ها بدون هیچ معرفی من رو نگه داشتن من پاک بودم گوشی من رو به زور از من گرفتن زنگ زدن به خانواده من همسر شما مصرف کرده زنگ زد به صاحب کارم نمی‌دونم چی گفتن همه اون ها از همسرم وصاحب کارم باور کردن در صورتی که من پاک بودم من رو تهدید کردن 17 روز من رو نگه داشتن به زور به زنم گفتن پول بریز وگرنه همسرت رو ول نمی کنم همسر بنده ترسید رفت گوشی اش رو فروخت از دوستاش پول قرض کرد پول داد من رو ول کرد من چه کار می تونم بکنم میخوام شکایت کنم اما نمی دونم یک راهی برام بگذارید. زنم داره از من طلاق می گیرد و پسرم دارد بچه طلاق میشود و من رو نابود کردند. امیدوارم شما یک راهی پیش پای من بگذارید ممنون با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. باید طرح دعوی کنید و البته بدای مشکلدخانوادگی خود به مشاور رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق هر دفتر خدمات قضایی اقدام به شکایت نم