مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سیم کارت

با سلام خدمت اساتید و بزرگواران،آقای 55 ساله ای هستم، آگهی فروش سیم کارت همراه اول رند خود را دادم، شخصی تماس گرفته و به مبلغ 380 میلیون تومان توافق کردیم سپس نام و نام خانوادگی ، شماره شبا ، کد ملی که برایش شب قبل از معامله پیامک کردم برای فردای آنروز باهم در بانک قرار گذاشتیم تا در حضور من چک بین بانکی (تضمین شده) بگیرد گفت در این حسابم 280 میلیون تومان هست که چک گرفت و بنده روئیت کردم و درست بود و 100 تومان دیگر را از طریق بانک ملت لحظه‌ای واریز میکند، به اتفاق رفتیم دفتر پیشخوان پس از انتقال سند 100 میلیون تومان را واریز کرد که به حسابم واریز شد (هنگام انتقال به من نشان داد در قسمت شرح نوشته بود جهت خرید سیم کارت به شماره 09121...) اما وقتی چک را داد، دیدم جای مبلغ 280 تومان مبلغ 28 تومان هست ، گفتم اینکه 28 تومان است، خود را به ناآگاهی زد و گفت شما که مبلغ را روئیت کردید و اشتباه را به گردن من و متصدی بانک انداخت و در گوشی خود پیامک کسر 280 میلیون تومان را نشان داد اما حالا که فکر میکنم مطمئنم آن چک را جای دیگری مخفی کرده بود خودرا به بی اطلاعی زد و وعده داد فردا میرویم بانک و رسیدگی میکنیم چون تا ما برگشتیم بانک بسته بود، اما بعد از 4 روز که گذشته مدعیست که من تمام و کمال هزینه‌ی سیم کارت را انتقال دادم و باهم به قیمت 128 تومان توافق کردیم مطمئنم قبل از قرار ما زودتر در بانک حاضر شده، و این چک 28 تومانی را گرفته بوده و مطمئنا ایشان چک 280 تومانی را چند روز بعد نزد بانک برده یا خواهد برد و مبلغ را به حساب ایشان عودت خواهند داد،مبلغ کارشناسی این سیم کارت حداقل 350 میلیون تومان میباشد درحالی که ایشان جمعا فقط یک سوم مبلغ توافق شده را به من داده اند و اینکه من هنوز چک 28 تومانی را وصول نکرده ام اما 100 تومان به حساب من آمده، حالاکه هیچ قرارداد مبایعه نامه‌ای که قیمت و‌ثمن معامله قید شده باشد را ندارم حتی پیامکی از جانب ایشان هم ندارم که به قیمت 380 توافق کرده‌ایم، اما از ایشان شکایت کردم، آیا میتوانم ثابت کنم که ایشان سر من کلاه گذاشته و به من کلک زده است!؟ چند درصد احتمال برنده شدن من در دادگاه هست!؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد دادگاه محترم با توجه به تمام دلایل و مستندات رسیدگی می‌نماید