مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش خودرو قولنامه دستی

سلام، من یه حواله خودرو 206 صندوقدار از یکی از دوستان به صورت قولنامه دستی خریدم. که درون 5 میلیون ضرر زیان تعیین کردیم برای کسی که بخواد قرارداد رو فسخ کنه. قرار بود 7 بهمن تحویل بده. اما ایران خودرو تحویل نداد. و حالا با توجه به گرون شدن خودرو دوستم میگه فسخ کنیم. در صورتی که من راضی به فسخ قرارداد نیستم. آیا میتونم کاری انجام بدم.
در ضمن حواله خودرو قابل انتقال نیست. و چیزی در قرارداد ذکر نشده، آیا من قدرت این رو دارم که اگر اون خواست فسخ کنه من برم شکایت کنم که اون کلاهبرداری کرده و به من چیزی نگفته

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

یاسلام.تاشرایط قانونی وقراردادی فسخ,حاصل نشود نمی تواندفسخ کند.شرط مذکور درمبایعه نامه دلالت براختیارفسخ توسط ایشان نمی باشد.وشرط مذکورباطل است.مگراینکه بارضایت همدیگراقاله کنید.