مشاوره حقوقی رایگان - سوال فرار از دین و ابطال سند

سلام خدمت سروران عزیز، بنده چند روز قبل از به اجرا گذاشتن مهریه همسرم ماشین خودمو به اسم برادرم زدم که خانمم 3بار شکایت کیفری کرده که رد شده و در دوران نامزدی هستیم و مهریه و نفقه را نیز تعیین تکلیف شده و حالا شکایت حقوقی کرده آیا میتواند سند را باطل کند یا خیر؟ بنده در دادگاه حقوقی چه دفاعی از خودم کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پرونده باید مطالعه وبتناسب خواسته ومدارک طرف,دفاع بعمل می آید بهتره مدارک وپرونده را دراختیارهمکاران بگذارید تاراهنمایی لازم بعمل بعمل بیاد.

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

خیر تا قبل از رای قطعی مشکلی پیش نمی اید برای توضییحات بیشتر نیاز به مشاوره و تعیین وقت است