مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام
ببخشید من برای بدهی درخواست اعسار دادم ولی وقتی به دادگاه رسیدم از وقت جلسه دادگاه من گذشته بود چون راه من دور بوده و قاضی گفت من رای خودم رو میدم شما اعتراض بزن
میخواستم بدونم با مدارکی که دارم میتوانم به رای اعتراض بزنم با توجه به اینکه نتوانستم در جلسه شرکت کنم؟
تشکر

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اگر اعسار شما ردشود میتوانید نسبت به ان تجدیدنظر خواهی کنید

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

بله مدارکتان را به دادگاه تجدید نظر ارسال کنید درصورتی که حکم به اعسار در دادگاه بدوی صادر نشد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله میتوانید بعد از صدور رای به آن اعتراض کنید

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

با سلام و احترام، بله میتوانید و ربطی به حضور یا عدم حضور شما ندارد.