مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا

سلام .
لطفا منو راهنمایی کنید واقعا الان شرایط مالی برای رفتن پیش وکیل ندارم .حداقل شما راهنماییم کنید که بتونم ازخودم در این مورد دفاع کنم ممنون.

ببخشید کارت بانکی من تقریبا 5الی6ماه پیش مفقود شد اما به دلیل نداشتن اصل ورسید کارت ملی نتونستم برای باطل کردنش اقدام کنم
بعد از چند روز از پلیس فتا به من زنگ زدن گفتن که کارت شمابه دلیل واریز شدن مبلغ بسیار مسدود شده .گفتن بیا پلیس فتا قم اما من به دلیل تصادفی که داشتم شرایط رفتن به انجا را نداشتم .گفتم نمیتونم بیام قم اگه میشه پلیس فتای هم مشهد بیام.آنها چند سوال کردن ومن جواب دادم وبعدش گفتند که اگر لازم باشد باشما تماس خواهیم گرفت یا میایم سراغتون .از آن روز به بعد دیگر نه زنگی زدن نه تماسی گرفتن ومن هم نه فرارکردم ونه به دنبالش بودم چون گفتم اگه بخوان زنگ میزنن یا ابلاغ میدن ،میگن بیا حداقل پاسگاه یا پلیس فتا.
من حتی بعد از زنگ آنها برای آن کار نه اما برای یک پرونده دیگر چند بار به دادگاه رفتم اما کاریم نداشتن وحتی دربارش سوال هم نکردن.
واما امروز9/27 که تازه کارت ملی خودم را دربافت کردم برای دریافت آن کارت به بانک رفتم اما ندادن گفتن مسدود شده نمیتوانیم به شما بدهیم‌.
از شما تقاصا میکنم دراین مورد منو راهنمایی کنید که آیا میتوانم دربانک دیگر حساب باز کنم یاخیر "وآیا میتونم برای رفع بلوکه شدن کارت به جای اینکه به قم بروم به همان پلیس فتا شهر مشهد بروم .چون واقعا من مرتکب جرمی نشدم حتی دیگر نه زنگ زدن نه ابلاغ دادن .نمیدونم شاید تحقیق کردن متوجه بی گناهی من شدن.
راستی در همان بانک مادرم نیز حساب دارد اما به حساب ایشان کار نداشته اند.
من در سامانه ثنا نیز برای پرونده دیگر به نام وکدملی خودم ثبت نام دارم وتا الان چند ابلاغ از آن دریافت کردم ولی ابلاغی در مورد این پرونده نداشتم وگفتم که حتی برای آن ابلاغ وپرونده چندین بار به دادگاه وپاسگاه رفتم ولی نه چیزی گفتند نه کاری بهم داشتند
ببخشیید طولانی شد خواستم کل ماجرا رو بگم که شما نیز بهترین راه رو بهم معرفی کنید.
از شما خواهش میکنم منو راهنمایی کنید .ممنونم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حضورا به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به مرجع توقیف‌کننده حساب بنحو حضوری مراجعه نمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی و راهنمایی شوید