مشاوره حقوقی رایگان - كاراموزی وكالت

با سلام

بنده زمانی كه آزمون وكالت پذيرفته شدم در فرم هايی كه بايد تكميل می كردم قسمتی بود مربوط به سوابق كيفری كه بنده تصور كردم منظور سوابق كيفری موثر هست فلذا محكوميتی كه مبنی بر جرم توهين با مجازات جزای نقدی داشتم را اعلام نكردم و ذكر كردم كه سابقه ای ندارم آيا اين مسئله در آينده اگر كسی به كانون اطلاع دهد مسئله ساز است؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اطلاعات داده شده به کانون یا هر ارکان دیگر درصورت غیر واقع بودن برای فرد ایجاد مسولیت میکند

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، با تشکر از حسن اخلاق شما در انعکاس واقعیات، همانگونه که مستحضرید در ماده 25 قانون مجازات اسلامی 92 مجازاتهای تبعی و نظام حقوقی حاکم بر آنها مندرج شده است.