مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

با سلام
بنده کارشناس بیهوشی هستم و بیمارم در حین انتقال به بخش سونوگرافی دچار ایست قلبی شدند و با وجود تلاش من و برگرداندن قلب، ایشان دچار زندگی نباتی و درنهایت فوت شدند.
امروز ابلاغیه حضور در بازپرسی دریافت کردم و متوجه شدم که کمیسیون پزشکی بنده را مقصر دانسته.
با توجه به اینکه این بیمار، مشکلات زمینه ای داشته و من هم مدت کوتاهی مسیول همراهی ایشان تا بخشی دیگر بوده ام و در حین این کار این اتفاق افتاده آیا در صورت محکوم شدن همه تقصیر متوجه من خواهد شد یا بین کل مجموعه بیمارستان و پزشکان مربوطه هم تقسیم خواهد شد
میخواستم بدانم باتوجه به اینکه بنده تمام تلاش خود را برای بیمارم با توجه به امکانات بیمارستان انجام داد آیا میتوانم به رای کمیسیون پزشکی اعتراض کنم
و در صورت محکوم شدنم، در سابقه کیفری من درج میشود؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد باید مدارک پزشکی اقدام به بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی و میزان قصور شما داره ولی اصولأ برای هر کدام از عوامل با توجه به قصورشان درصدی تعیین میشه مثل درصد پزشک ،قصور پرستار و تکنیسین بیهوشی و عوامل زمینه ای بیمار و...
بله شما میتونید به نظریه کمیسیون اعتراض کنید تا هیأت سه نفره یا 5 نفره و... تعیین بشه
برای شما سو پیشینه کیفری محسوب نمیشه فقط باید دیه را پرداخت کنید ?

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در موضوعات کیفری مسئولیت شخصی است یعنی شخص مسئول می باشد شما نیز می‌توانید اعتراض داشته باشید و دفاعیات خود را ارائه بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تنها شما مقصر نیستید و معمولا قصورات به ترتیب و بر حسب درصد در خصوص پزشک ، بیمار ، شما و دیگر افراد دخیل تعیین می گردد ، در حالت کلی شما می توانید به رای صادره مستدل و مستدل معترض شوید و ادله و دفاعیات خودتان را ارائه نمایید ،
موارد مذبور در سابقه کاری شما درج خواهد شد لیکن بعنوان سوء پیشینه موثر کیفری قید نمی شود

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد‌.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام اولا شما باید در کمیسیون تخصصی رسیدگی به این حادثه (که معمولا یک نفر هم تخصص متهم حرف اول را می زند) توضیحات کامل را بدهید و مدارک لازم را اماده کنید و ارائه بدهید و از خودتان دفاع کنید.
ثانیا اگر نظریه کمیسیون بدوی به ضرر شما صادر شد می توانید به آن اعتراض کنید تا به کمیسیون تجدید نظر ارسال شود.
ثالثا اگر محکوم به پرداخت دیه شوید چون جرم شما جرم عمدی نبوده و مثل تصادفات خودروها غیر عمد محسوب می شود سابقه کیفری محسوب نمی شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
مسئولیت شما ناظر بر عدم رعایت مقدمات قبل از همراهی و انتقال بیمار است. با توجه به اینکه بیمار حال خوبی نداشته بایستی توجه بیشتری میداشتید یا از انتقال ببمار خود داری میکردید.
علی ای حال مسئولیت هم شامل شما میشه هم پزشک دستور دهنده و تیمی ک بایستی مقدمات بیمار رو رعایت و همراهی میکردند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق اعتراض به نظر کارشناس یا درخواست ارجاع به هیئت کارشناسی را دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چون غیر عمد بوده سوپیشینه محسوب نمی شود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت اثبات قصور سایر پرسنل ، میزان تقصیر بین همه مسولین تقسیم خواهد شد ، و چنانچه بتوانید عدم تقصیر خود را در علم و عمل اثبات نمایید ، مسولیتی در این زمینه نخواهید داشت و میتوانید با ادله نسبت به نظریه کمیسیون اعتراض نمایید و در ضمن در صورت احراز تقصیر و مجازات برای شما به دلیل غیر عمد بودن حادثه ،سابقه کیفری لحاظ نخواهد گردید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
1_از دادسرا درخواست ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری در امر پزشکی مطرح نمایید
قطعا به غیر از شما افراد دیگری از جمله بیمارستان هم مقصر هستند بر اساس نوع رابطه استخدامی هم می شود دفاع کرد ضمن اینکه بیمه مسولیت مدنی و بیمه بیمارستان هم موثر است
چون جرم غیر عمد هست جزء سابقه کیفری نیست

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

حق اعتراض به نظر کارشناس و ارجاع به هیئت کارشناسی را دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض کنید تا به کمیسیون پزشکی بالاتر ارجاع شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی و میزان قصور شما دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام میزان مسولیت هر سخص حقیقی و یا حقوقی به میزان تقصیر تعدی و تفریط هست اگر ثابت کنید که شما هیچ قصوری در انجام وظیفه تون انجام ندادید از شما رفع اتهام و مسولیت میشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قصور شما باید ثابت شود و به میزان قصور مسئولیت دارید خیر در سابقه کیفری درج نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما اعتراض نمایید
و توسط کمیسیون تجدیدنظر بررسی خواهد شد و میزان تقصیر مشخص خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید به رای کمیسیون اعتراض کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛
به رای صادره مستدل و مستدل معترض شوید

و ادله و دفاعیات خودتان را ارائه نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،باید توضیحات ارائه نموده ودفاع نمایید،همه عواملی که موثر در حادثه بوده،مسئولند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً در پرونده های اینچنینی درصد خطای هر یک از افراد دخیل در درمان تعیین می گردد به نظریه کمیسیون پزشکی با ارائه اسناد و مدارکی که خود را محق می دانید اعتراض نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کمیسیون پزشکی نظام پزشکی اگر شما را مقصر شناخته باشد در مراجع قضایی هم احتمالا محکوم میشوید سو سابقه نیست ولی در پرونده استخدامی شما درج می‌شود دفاعیات محکم و تخصصی نیاز است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود برای دفاع از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان اعتراض به نظریه کمیسیون وجود دارد مضافا اینکه بر اساس اسباب وقوع حادثه درصد ومیزان تقصیر مشخص میگردد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بستگی به نظر کمیسیون دارد و قابل اعتراض است و سابقه کیفری نمیباشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگر منظور از کمیسیون همون رای هیات بدوی نظام هستش که در محاکم تجدیدنظر استان از طریق دفاتر خدمات قضایی مورد رسیدگی مجدد هستش

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به نظریه پزشک قانونی علت فوت مشخص میگردد و مقدار قصور پزشکی هر فرد مشخص میگردد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام،احتیاج به توضيحات بیشتری دارد ولی می توانید به نظریه کمیسیون اعتراض بزنید