مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به پرونده خارج از نوبت

باعرض سلام
پرونده کیفری داشتم بعد از رای دادگاه تجدیدنظر که حکم یکسال زندان صادر کرد، پرونده را به دیوان عالی کشور فرستادیم بعد از پیگیری پرونده خارج از نوبت قرار شد بررسی شود، الان 10 روز از زمان خارج از نوبت میگذرد و باید خودم رو به زندان معرفی کنم طی ابلاغی که به من دادن از دادگاه تجدیدنظر، مدت زمان رسیدگی برای پرونده خارج از نوبت در دیوان عالی کشور چقدر است؟
با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد