مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عالی لطفا جواب بدین

سلام من (زوجه) درخواست طلاق دادم رای طلاق دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعم شد تو دادگاه تجدیدنظر گفتم مهریه ای که 4 سکه شد پس میدم و میبخشم و قاضی هم نوشته بذل و بخشیدن مهریه و درخواست مالی زوج از زوجه نشان میده که رای دادگاه بدوی درست بوده . الان همسرم اعتراض زده به دیوان رفته و گفته مهریه رو پس نداده . بنظر شما اونجا هم رای طلاق و صادر میکنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دیوان عالی کشور با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر بابت تحویل سکه مدرک در پرونده داشته باشید مشکلی نیست و اگر مدرکی دارید و در پرونده ضمیمه نکردید حتما به شعبه دیوان ارسال نمایید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام اعتراض شوهرتان به صدور حکم طلاق مطابق قانون بوده و اینکه دیوان حکم طلاق را نقض کنه یا نه قابل پیش بینینیست
باید دادنامه دادکاه مطالعه گردیده نظر قطعی بدهیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی شده میتوانید تقاضای اجرا ان را کنید و اگر مالی از زوج سراغ دارید معرفی کنید تا توقیف شود

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهرحال ایشون پذیرفته در ازای بذل مهریه طلاق دادند چنانچه مهریه بذل شده رو نگرفته اند میتوانند برای وصول آن طرح دعوی کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتما به یک وکیل متخصص مشورت نمایید
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینکه دیوان حکم طلاق را نقض کنه یا نه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، ممکن است در دیوان عالی رای دادگاه تجدیدنظر تایید گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
صرفا گفتن یا ادعا ملاک نیست باید دلیل ارایه دهند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام فرجام خواهی بخشی از روند پروسه طلاق است که حق طرفین است ولی کاری از پیش نمی‌برد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ببیند بستگی به شرایط وجزئیات پرونده دارد.باقاطعیت نمیتوان پاسخ مثبت یامنفی داد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اعتراض شوهرتان به صدور حکم طلاق مطابق قانون بوده و اینکه دیوان حکم طلاق را نقض کنه یا نه قابل پیش بینی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیوان عالی کشور رسیدگی ماهوی نمی‌کند، وتنها از لحاظ شکلی به پرونده رسیدگی می‌کند. اگر نیاز به رسیدگی مجدد باشد، به مرجع قبلی می‌فرستد و اگر احتیاج به رسیدگی نباشد، رای ابرام خواهد شد.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نتیجه قابل پیش بینی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهر صورت باید دید نظر دیوان در این زمینه چه چیزی است و امکان هر رای وجود دارد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ مدارک عودت مهریه در پرونده اگر موجود باشد و تنها اعتراض همسر شما این موضوع باشد احتمالا رای بدوی و تجدید تایید میشود

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
امکان تأیید یا نقض بسته به شرایط پرونده وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که در این خصوص‌ مدارکی دارید ضمن لایحه تکمیلی به دیوان ارسال فرمایید ، نتیجه به دفاعیات و محتویات پرونده بستگی دارد و قابل پیش بینی نیست

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

با سلام روند پرونده نشان از آن دارد که رأی به علت نقص تحقیقات نقض می شود.

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام رای طلاق بایستی صادر شود و همزمان با اجرای صیغه طلاق بایستی تعداد 4 سکه را به همسرتان بدهید تا طلاق جاری گردد.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

مهریه را پس می دهم و می بخشم دو مفهوم جدایی هستند.نیاز به گفتگوی بیشتری دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه ندارک دال بر عودت مهریه باشد رای ابرام میگردد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... این موضوع در نفس طلاق اثری نداشته و ندارد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

رسیدگی در دیوان شکلی هست و اگه نقص تحقیقات وجود نداشته باشه رای تایید میشه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اظهار نظر به این شکل امکان پذیر نمی باشو.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
تصمیم نهایی دربارهٔ اعتراض همسر شما به رای دادگاه بدوی و عدم اجرای شما از طریق دیوان عالی قابل تصمیم‌گیری است. دیوان عالی به‌عنوان مرجع عالی برای بازنگری و تجدیدنظر در رای‌های صادرشده توسط دادگاه‌های پایین‌دست، می‌تواند تصمیم‌گیری نهایی را برای این موضوع صادر کند.

در هر صورت، بر اساس آنچه که شما گفتید، در دادگاه تجدیدنظر قاضی صریحاً نوشته است که مهریه باید بذل و بخشیده شود، بنابراین شما می‌توانید با ارائه مدارک و سندی که این نکته را تایید می‌کند، در دادگاه اثبات کنید که شما به تعهدات قانونی خود پایبند بوده‌اید و اجرایی برای مهریه صادر شود.

دیوان عالی در صورتی که متوجه شود رای دادگاه بدوی صحیح است، آن را تأیید خواهد کرد و در صورتی که متوجه شود رای صادر شده اشتباه است، می‌تواند تصمیمی متفاوت از دادگاه پایین دست صادر کند. بنابراین، برای بررسی وضعیت شما و تصمیم‌گیری نهایی، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و تمامی مدارک لازم را به او ارائه دهید.