مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک توسط دیگری

سلام خدمت وکلای عزیز خسته نباشید
خانه 3 دانگ که سند داره بنده قولنامه ای خریدم و کد رهگیری داره حالا میخوام بفروشم
و کسی که سند به نامش میخوام قولنامه بنویسم ایشون بفروشه برام چی در قولنامه بنویسم که کسی که سند به نامش هست پول بنده کامل بده و سرم کلاه نره
یا بهش وکالت فروش بدم اما در وکالت شماره شبا خود را قید کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید و همه موارد را در قرارداد توضیح دهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. قولنامه را بنام خودتان بنویسید،واز ایشان بخواهید سند را بنام خریدارانتقال دهد