مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک غیر

با سلام بنده دارای 110متر زمین مسکونی روستایی دارای قولنامه خرید و مقدار 100متر از یک قطعه دویست متری به صورت مشاعی بوده ام که هرکدام از این قطعات را یک نفر به صورت غیر به فروش رسانده اند وبنده در دادگاه کیفری آنها را محکوم نموده ام و هرکدام به 6ماه حبس محکوم شده اند ولی در رای در مورد تکلیف زمین های من به عنوان شاکی اظهار نظری نشده بود،خواندگان اعتراض نموده و با استفاده از قانون مرور زمان وبه اشتباه افتادن قضات تجدیدنظر استان منع تعقیب زندان خود را دریافت نمودند ولی تبرئه نشده اند حال عنوان شکایت حقوقی بنده برای دریافت زمین ها یا درصورت تلف شدن زمین ها قیمت آنها به روز چه میباشد؟ وحکم احتمالی چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام
پرونده شما پیچیده و فنی است بهتره با وکیل صحبت کنید
محمد مطهری وکیل

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اینکه عنوان انتخابی دعوی چه باشد امری فوق العاده حساس است که بدوا باید یکسری مسائل از جمله مدارک شما توسط وکیل برسی شود سپس می‌توان اظهارنظر دقیقی نمود