مشاوره حقوقی رایگان - فروش اپارتمان دیگری بدون اطلاع مالک

با سلام. همسرم در برج 3 آپارتمانی در حکیمیه خریداری نمودند که متعلق به خود املاک بود. و قبل از تسویه کامل و ثبت کد رهگیری اقدام به فروش کردند برای تبدیل به احسن. مبایعه نامه فروش هم در همان املاک به ثبت رسید . خریدار وقتی برای تسویه کامل و ثبت کد رهگیری و تحویل گرفتن مدارک نزد املاک مراجعه میکنند متوجه میشوند املاک به خارج کشور رفته و املاک رو جمع کردند. تا الان که امروز کسی آمدند و مدعی هستند که آپارتمان را سال 93 خریده اند ...حالا در دادگاه برای ما چه حکمی صادر میشه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر محتوای پرونده و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر می رسد املاک اقدام به فروش مال غیر کرده است و اگر ثابت بشه املاک مال غیر را فروخته در این صورت معامله شما باطل است.
توجه داشته باشید نسبت به قرارداد کسی که مدعی مالکیت است درخواست ارجاع به کارشناسی بدهید چون ممکن است قرارداد طرف جعلی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قبلاً آپارتمان به کس دیگری فروخته شده بوده معامله شما بلااثر است و شما میتوانید بابت کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کنید و به تبع معاملات بعدی هم باطل میشود و شما باید ثمن را به قیمت روز به خریداران برگردانید و خودتان هم علاوه بر شکایت کیفری ثمن معامله را به نرخ روز از بنگاه بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ثمن باید برگردانده شود معامله بدون تنفیذ مالک باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا
همسر شما مسئولیت خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما دقیق طرح نشده است نیازمند بررسی بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بابت فروش مال غیر شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خریدار جدید می بایست به طرفیت همه شما دادخواست تنظیم سند بدهد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام موضوع کیفری قضیه شامل شما نمیشود ولی از بُعد حقوقی در مقابل ید پس از خود مسءول پرداخت ثمن به نرخ روز هستید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به نظر می رسد املاک اقدام به فروش مال غیر نموده است.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

درصورت صحت ادعا ی شخص ثالث املاک فروش مال غیر نموده اند و باید ثمن معامله به نرخ روز مورد معامله به شما پرداخت شود و معامله شما باطل میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دادگاه معامله شما را باطل کرد شما هم باید دادخواست مطالبه وجه به نرخ روز و کارشناسی به دلیل مستحق اللغیر در آمدن مبیع به استناد رای وحدت رویه شماره 811 برعلیه کسی که به شما فروخته بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر واقعا آگاهی و سونیت نداشته اید منع تعقیب صادر می گردد ولی ثمن معامله را باید عودت دهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر شما اطلاعی از مال غیر بودن نداشته باشید فقط ملزم به تحویل مبلغی که گرفتید به قیمت روز به کسی که فروختید میشوید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، بايست به قیمت روز پاسخگوی خریدار باشید و به جرم فروش مال غیر از فروشنده شکایت کنید قرارداد مدعي جدید بلید از باب تقدم و تاخر مورد کارشناسی واقع شود

یک وکیل :

سلام در صورتی که خرید آنها مقدم باشد حکم به نفع آنها صادر خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

این پرونده فنی است و با یک سوال و جواب مساله شما مشخص نمی شود باید مدارک شما با تماس متقابل بررسی شود