مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ملکی

سلام
بنده 4 سال پیش به گفته دامادمان که این زمین من هست و اقدام به ساخت زمینی کردم و گواهی عدم خلافی و مجوزات انشعابات رو هم گرفتیم الانم سکونت دارم حالا که به ثبت برای صدور سند مراجعه کردم میگن زمین برای شهرداری است دامادمون هم هیچ مدرکی نداشته و ندارد و فقط میگه همه محله میدونند این زمین من هست میگه حالا که ساختی برو باشهرداری توافق کن
ایا راهی هست با شهرداری توافق کرد؟پول زمین رو باید بدهیم؟ یا چی؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما مطابق قانون کمیسیون ماده 100شهرداری ملزم به قلع و قمع بنا خواهید شد زیرا مالک نبوده‌اید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به شهرداری مراجعه کنید.
موفق باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شهرداری مراجعه نمود و رایزنی انجام داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به شهرداری مراجعه و پیگیری کنیدواگر موفق نشدید دادخواست علیت دامادتون

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق شهرداری منطقه پیگیری نمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما دادمادتان مدرکی دارد از آن مدرک استفاده کن و همچنین از گواهی عدم و خلاف و .... نهایتا پول زمین شهرداری را پرداخت کن

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری از طریق شهرداری خواهید داشت در هر صورت مسئول خسارات وارده به شما در صورت وجود مبایعه نامه با داماد تان با ایشان خواهد بود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر در مالیکت شهرداری باشد باید توافق کنید در غیر این صورت کاملا متضرر میشوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فروشنده مسئولیت خواهد داشت
و شما می توانید دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید