مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام. من سال نود پنج جدا شدم و هر چهار ماه یک بار یک سکه دریافت میکردم اقا تعدیل زده بصورت غیابی من حضور در دادگاه نداشتم و پرونده بسته نشده و هر هفت ماه یک بار سکه میدهد ایشون کارمند شهرداری میباشند و حقوقشون بالای سه میلیون هست مجرد هستند و با خانواده زندگی میکنند من توقیف خودرو بصورت فیزیکی انجام دادم و خودرو به پارکینگ رفته درخواست مهریه دادم خودرو پژو اس دی است اقا وکیل دارد ایا میتوانند خودرو رو از توقیف دربیارند? و مزایده نشود?

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ایشان خیر.ولی اگرشخص ثالثی ادعای مالکیت بکند ودادگاه پس ازبررسی ,یقین بداندکه مالک,ثالث است,بلی.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر خودرو متعلق به زوج باشد رفع توقیف نمی شود

پرسشگر :

اقای وکیل پلاک خودرو به نام ایشان بوده که توقیف فیزیکی گردیده فقط ماشین از کارخانه گرفته یک اقساط اخرش مانده
با وجود یک اقساط مانده ایا باز هم مزایده انجام میشود?

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .خودرو جژء مستثنیات دین نیست و پذیرش اعسار مانع از آن نیست که اگر محکوم مالی داشت نتوان توقیف کرد .به نظر بنده قابل رفع توقیف نیست