مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی خودرو برای مهریه

سلام و خسته نباشید و تشکر بابت سایت خوبتون. بنده بابت مهریه خواستم ماشین همسرم رو توقیف کنم ولی گفتن نمیشه فیزیکی فقط سندی میشه چون یه دونه ماشین داره !! اوایل هم که میگفتن این پلاک به اسم این آقا نیس ولی راهنمایی رانندگی آشنا داشتم رفتم دیدم دروغ گفتن و نامه زد راهنمایی رانندگی که به اسم همین آقاس. الان بابت حرفشون باز شک کردم که آیا فیزیکی نمیشه توقیف کرد؟ چطور تا الان امکان داشت؟

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام پس از انجام اقدامات اداري اجراي اسنادرسمي شما بايد از طريق اجراي اداره ثبت يا اجراي احكام حقوقي در راستاي صدور قرار تامين خواسته شماره ملي همسر يا پلاك خودرو رو به پليس راهور مكاتبه نمايند كه پس از آن هم توقيف سندي در سيستم خواهد شد و هم توقيف فيزيكي .

پرسشگر :

ممنون از جواب و راهنماییتون فقط اینکه من براى اينكه از دفتر قضايى اقدام كنم بايد از ثبت نامه ميگرفتم نامه رو زمانى ميدادن كه انصراف ميدادم ينى توقيف سندى هم كنسل شد الان چيكار كنم برم دوباره ثبت اقدام كنم ؟ خب باز‌ میخوان بگن توقیف فیزیکی نمیشه

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بعدازتوقیف سیستمی از طریق راهور می توانید توقیف فیزیکی خودرو را نیز دریافت و در این خصوص اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توقیف فیزیکی هم امکان پذیر است.
در دادگاه می توانید تامین خواسته داده و این مال را فعلا توقیف سیستمی نمایید. پس از صدور حکم در مرحله اجرا به این پرونده و توقیف اشاره کرده تا مراحل توقیف فیزیکی و کارشناسی و مزایده و .... انجام شود