مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم ارث

سلام
ما پنج برادر و دو خواهر هستبم، پدر و مادر فوت شدن، پس از دو سال، هرچی من درخواست میکنم سهم ها تقسیم و فروخته شود، انها پا پیش نمیگذارند و می گویند این خانه و زمین و باغ یادگاریست، در حالیکه من اجاره نشین هستم و انها همه خانه دارند.سهم من حدودا 9میلیارد میشود، چیکار کنم، لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام
می توان حق شما را زنده کرده.
بهتره با وکیل صحبت کنید
محمد مطهری، وکیل دادگستری

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. انحصاروراثت اخذ واز طریق دادگاه دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا گواهی حصر وراثت گرفته و سپس اقدام به تحریر ترکه و تقسیم ترکه نمایید