مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از خانواده

سلام وقت بخیر
من یه دختر 20 ساله هستم دانشجوام و شیراز به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما الان یه چندسالی هست بخاطر شرایط خانوادگی همراه خانوادم به یکی از شهرای اطراف شیراز رفتیم و زندگی میکنیم
اما من نمیتونم به محیط کوچیک عادت کنم و زندگی کنم از طرفی با خانوادم خیلی مشکل دارم دائما درحال کنترل کردن من هستن و بسیار شکاکن مثلا زمانی که دانشگاه ثبت نام کردم مادرم هم با من دانشگاه همون رشته من ثبت نام کرد و دائم توی دانشگاه همراه منه این موضوع باعث شده از طرف بقیه مورد تمسخر قرار بگیرم و واقعا دانشگاه برام جهنم شده
پدرم هم آدم پرخاشگری هست و دائم توی خونه ما دعواست و آرامش نداریم از طرفی پدرم به ماریجوانا اعتیاد داره و گاهی اوقاتم دست بزن داره از نظر مالی هم مشکل داریم و حتی من بخاطر شرایط سخت و هزینه بالای رشتم تصمیم گرفتم برم سرکار اما پدرم نگذاشت و اومد اونجا سر و صدا کرد و تهدید کرد اگر دوباره برم سرم رو میبره از طرفی جایی که زندگی میکنیم شهر خیلی کوچیک و مذهبی هست و چون پدرم آشنا زیاد داره شکایتی که کردم به هیچ جا نرسید و نتونستم کاری کنم
پیش مشاور هم رفتیم فایده نداشت خیلی سعی کردم باهاشون صحبت کنم حتی نمیزارن ازشون جدا شم همش تهمت و حرف های زشت میزنن بهم درصورتی که من فقط میخوام توی آرامش جدا از اونها درس بخونم و زندگی کنم
منم با توجه به این شرایط تصمیم گرفتم با پس اندازم ازین شهر به شیراز برم اونجا تو خوابگاه بمونم و در کنار درسم نیمه وقت کار کنم و مستقل شم
میخواستم بدونم با این وضعیت از نظر قانونی میتونم این کار انجام بدم یا اونها میتونن من رو به زور به خونه برگردونن؟و یا حتی لازمه قبل از اینکار اقدامی انجام بدم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

توصیه میکنم اینکار را نکنید چون خطرات و پیامدهایی میتونه داشته باشه