مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام
بنده یه چک از یه شخص گرفتم که چک مال پدرش بوده بعد از اینکه فرم زدم و از طریق اداره ثبت اقدام کردم پدرش از من شاکی شد که چکم دست کاری کردی و بعد از نظریه کارشناس مشخص شد کار پسرش هست الان من به چه شکل میتونم از پدرش که امضا چک و خود چک که اصل هست هم اعاده حیثیت بکنم و هم طلبم رو بگیرم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

طلبتان رابگیرید به همراه خسارات تاخیر, تادیه

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .نسبت به پسر شکایت کلاهبرداری ,جعل واستفاده ازسندمجعول شکایت کن.کلاهبرداری ثابت شود رد مال دارد.