مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک

من سه سال پیش ی مبلغی رو به کسی دادم و قرار بود که با اون کار کنه و از سود حاصل از درآمد منم شریک باشم البته بابت پولی که بهش دادم چک مدت دار گرفتم با درج تاریخ در چک و مشخص کردیم که سر تاریخ چک پاس بشه بعد اگه دوباره دوست داشتم بهش بدم و در این مدتی که معلوم کردیم سهم منو واریز میکرد اما موقع سر رسید چک پاس نشد و گفت ندارم و منم چکاشو رو تاریخ خودشون برگ زدم و تا الان که سه سال گذشته اصل پول منو پرداخت نکرده اما سهم منو تا حالا واریز کرده اما دیگه خسته شدم چون اون پول دیگه ارزش خودشو از دست داده،
الان من اگه بخوام شکایت کنم و روی چکاش اقدام کنم باید چکار کنم ، مهر ورزی کنید و منو راهنمایی کنید.
یک ایران سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست اجرای
چک را در اداره ثبت مطرح نمایید و اموال ایشان را توقیف نمایید و سپس میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را طبق شاخص رسمی بانک مرکزی اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید وجه چک را طبق توافق مطالبه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را طبق شاخص رسمی بانک مرکزی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید وجه چک را طبق توافق مطالبه کنید.

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام به هر حال می توانید دادخواست مطالبه وجه چک طرح نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

دادخواست مطالبه چک و خسارت تاخیر تادیه بدید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه‌ چک دهید با احتساب خسارت‌تاخیر تادیه

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام تشریف ببرید دفتر خدمات قضایی و دادخواست مطالبه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با گواهی عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه و خسارات مطرح نمایید ویا ...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گواهی عدم پرداخت بگیرید و از طریق دادگاه مطالبه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه چک مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا درخواست اجرای
چک را در اداره ثبت مطرح نمایید و اموال ایشان را توقیف نمایید و سپس میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را طبق شاخص رسمی بانک مرکزی اقامه نمایید