مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام خسته نباشید پدر بنده و شریکشون سال 96 ورشکست میشن و بدهی بالا میارن توافق میکنن که هر کدام به نسبت سهم شان بدهی هارا پرداخت کنند همه بدهی ها پرداخت میشه فقط یک عدد باقی میمونه به مبلغ 11میلیون که همان سال ده میلیون از بدهی خود را دریافت میکند و در همان موقع اقدام به توقیف اموال میکند در حال حاضر ما هرچقدر که ما با ایشان صحبت میکنیم راضی به رضایت نمیشود و مبلغ به مانند چک را از ما میخواد میخواستم بدونم الان ما با ایشان باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما و شریک پدر شما بایستی هر دو بدهی مذکور را تسویه کنند وگرنه طلبکاران می توانند در ازای بدهی،اموال این دو شخص را توقیف کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست استرادا چک را با توجه به پرداخت دین به دادگاه تقدیم نمایید مدارک پردتخت را به دادگاه ارایه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مفاد توافق لازم الاجراست
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مبلغ پرداختی را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شرکا هر یک نسبت به سهم خود در مقابل ایشان مسئول است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد