مشاوره حقوقی رایگان - بی اطلاعی از پیامک سامانه ثنا

از بنده شکایت مالی شده و یکبار به دادگاه رفته ام و محکوم نشده ام و دوماه بعد دوباره دادگاه گرفتن واسه من پیام اومده ولی به دلیل خرابی موبایل متوجه نشده ام باز کنم و غیابی منو محکوم کردن و مدرک شاهد الکی داخل پرونده گذاشتن که اگه خودم بودم اینجوری نمیشد .. الان که پیام حکم قطعی اومده متوجه شدم که دیگه زمان اعتراض هم گذشته .. الان به خاطر یه پیامک چرا من الکی باید سی میلیون محکوم بشم.. چیکار کنم الان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در رای نوشته شده قابل واخواهی است. میتوانید اعتراض واخواهی کنید

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

بتوانید ثابت کنید که از مفاد حکم مطلع نشدید ممکن است با واخواهی شما موافقت شود