مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی در رهن با چک های برگشتی

باسلام و وقت بخیر. اینجانب خودرویی به مبلغ 73 میلیون قولنامه ای خریداری کرده ام، 61میلیون نقد و 12میلیون چک به دوماه بعد دادم. در قولنامه ذکر کردن چنانچه مبلغ چک سرموعد پاس نشود به ازای هر روز 1میلیون تومان ضررزیان خریدار به فروشنده باید پرداخت کند، حال متوجه شدم خودرو اقساطی در رهن بوده و فروشنده 30میلیون به ایرانخودرو بدهکار می باشد. فروشنده بدهی خودرو را به ایرانخودرو پرداخت نمیکند و سند هم نمیزند. حال اگر چک ها را پاس نکنم روزی یک میلیون بدهکار میشوم؟ برای الزام پرداخت بدهی خودرو و الزام به سند زدن فروشنده، چه راه های قانونی دارم. (در قولنامه هیچ پیش بینی برای فسخ قرارداد دیده نشده و هیچ خیاری ساقط نشده و فقط متن "سند خودرو طی 45 روز باید به نام خریدار انتقال داده شود" در توضیحات آمده است)با سپاس

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
دادخواست الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند رسمی باید تقدیم کنید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام خسارت قراردادی ارتباطی با بدهی فروشنده به ایران خودرو نداره و قابل مطالبه هست لذا شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند و فک رهن به طرفیت فروشنده اقامه نمائید