مشاوره حقوقی رایگان - رفع سرقفلی مغازه

پدرم 8 سال پیش دو باب مغازه از یک ساختمان دو طبقه خریده ،در اون موقع ساختمان سه مغازه ویک واحد مسکونی داشت ،صاحب ملک یک مغازه و یک واحد رو به یک فرد دیگه میفروشه ، خریدار بعد از تحویل یک طبقه دیگه روی ساختمان گذاشته والان ساختمان پنج سکنه دارد در ضمن متراژ ملک از صد متر کمتر است و هیچ حیاط رو بازی ندارد و کل متراژ ساخته شده ،آیا این مغازها از سرقفلی خود به خود خارج میشن لطفا راهنمایی کنید با تشکر،

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سرقفلی خود به خود از بین نمی رود. تشریفات و مقررات مفصلی دارد.